Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joululahjatyöpaja

7.11.2018 @ 12:00 - 20:00

Tapahtuma navigointi

Saippuoita ja luonnonkosmetiikkaa pukinkonttiin. Pidetään koko paivän kestävä tapahtuma yhdessä Juhlatalo Holkenin kanssa tai voi osallistua vain toiselle kurssille. KLo 12-16 valmistetaan luonnonkosmetiikkaa, tuotteina onkosteusvoide, varatloemulsio, käsivoide ja huulittasva. Seuraavaksi vuorossa ohjelmallinen päivällinen Holkenin isännän laulu-ja taikailoittelun ohessa. KLo17-20 valmistetaan saippuaa kylmämenetelmällä, valittavana neljä reseptiä joista saa valita kaksi. Valittavana on oliivi/joulusaippua, mantelisaippua, metsäsaippua ja porkkanashampoo.
Koko päivän sisältö maksaa 120 €. Jos haluaa osallistua vain toiselle kurssille niin luonnonkosmetiikkakurssi on 65 € ja saippuakurssi 60 €. Kurssien hintaa sisältyy myös kahvit ja piirakat.
Luonnonkosmetiikkakurssille ei tarvitse ottaa mitään mukaan mutta saippuakurssilla hintaan sisältyy vain 1 kg:n muotit eli jos haluat kauniita yksittäisiä saippuoita ota omat muotit mukaan. Käytä mielikuvitusta, ainoastaan alumiiniset muotit eivät sovellu.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
7.11.2018
Aika:
12:00 - 20:00